Najsmaczniejsze targi w Polsce
Polagra, Taropak i Smaki Regionów za nami
Przełom września i października to czas, w którym tradycyjnie odbywają się targi Polagra, Taropak oraz Smaki Regionów. Targi te to dla producentów żywności i technologii związanej z pakowaniem doskonała okazja, by zaprezentować nowości. Jak się okazuje, jako konsumenci ciągle jesteśmy ciekawi nowych smaków, nie maleje także zainteresowanie żywnością regionalną. I ten udany mariaż przyciągnął do pawilonów tłumy zwiedzających.
Na potrzeby wystawców zbudowaliśmy kilkadziesiąt stoisk, większość z nich w ekotechnologii modułowej. Zadbaliśmy także o dostarczenie rozmaitych ekspozytorów, gablot, lad i szaf chłodniczych do właściwego przechowywania żywności. Jako że na wielu stoiskach odbywały się degustacje po naszej stronie było także przygotowanie stanowisk na potrzeby pokazów kulinarnych, scen oraz przestrzeni Kulinarnego Pucharu Polski.
Kolejne spotkanie branży spożywczej już za rok, a my dziękujemy wystawcom za zaufanie i zapraszamy do zapoznania się z fotogalerią.